Despre Noi

…ne găsiți în Râmnicu Vâlcea la Showroom-ul nostru din Calea București 236A (DN7 Pitesti-Sibiu) de Luni până Vineri, între orele 1018, sau ne puteți telefona la numărul: +40 742 033 009, sau scrie pe e-mail: info@decorcolor.ro

…de ce Decor Color?

Ambientul interior nu este un conglomerat de mobila ci mai degraba o combinatie delicata de draperii si perdele, de stofe, tapiterii, mobilier si vopsele decorative pentru pereti, tapet si perne decorative, obiecte de arta…

Showroom-ul nostru din Ramnicu Valcea  se doreste a fi o galerie de arta decorativa.

Pentru noi este punctul forte unde dumneavoastra puteti vedea, atinge si admira vopselele decorative ce pot da culoare, de ce nu, viata peretilor, imbinand solutii practice cu efecte emotionante, pentru a face spatiul unic si placut.

Proiectarea cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora 3D si personalizarea sunt strategia noastra pentru a face casa dumneavoastra unica, adaptandu-ne la disponibilitatea financiara a fiecarui client.

Calitatea este baza tuturor produselor decorative UCIC si San Marco  comercializate de noi, tinand cont de valorile traditionale ale artizanatului Italian, care se evidentiaza prin stil, design si prin alegerea materiilor prime  de cea mai buna calitate. Produsele comercializate de noi sunt importate din Italia, Germania, Franta si Belgia.

Pentru ca la noi puteti beneficia de propuneri exclusiviste, din cele mai bune branduri, solutii unde designul si calitatea se contopesc creeand un raport calitate-pret accesibil oricui. Estetica si ratiunea se unesc in solutii concrete pentru a satisface toate exigentele.

Ca urmare a experientei noastre putem sa va punem la dispozitie solutii pentru o amenajare interioara si exterioara a imobilului dumneavoastra dandu-i astfel personalitate fiecarui ambient, in oras, la tara, la mare sau la munte, caselor de vacanta, hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cabinetelor de orice fel.

De asemeni, colaboram cu aplicatori-decoratori profesionisti (ArtDesign / tel: +40 770 526 571  / email: officeartdesign@yahoo.com) cu experienta de peste 10 ani in Italia fiind astfel in masura sa raspunda celor mai exigente gusturi. Veti beneficia de CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA inainte si dupa vanzarea produselor noastre.