Design interior

Arhitectura, Proiectare Design Interior 3D, Furnizare Materiale Calitative, Executie Lucrari

Lasă liberă fantezia, creează un Design Interior modern într-un stil perfect made in Italy!

Acum ai la dispozitie trei Linii de produse, rezultatul celei mai consolidate experienţe în domeniul Decoraţiilor: Linia Dettagli d’arte, vopsele decorative pentru decorarea interioarelor şi exterioarelor, Linia Tuttorestauro, vopsele decorative minerale pe bază de var, la care se alătură noua linie Street life care interpretează tendinţa noilor vopsele decorative pentru un design futurist. O vastă gamă cromatică de nuanţe ce pot fi reproduse prin sistemul de nuanţare şi un mix perfect de efecte decorative. Fiecare rezultat este unic si atunci cand este uşor de realizat sau cand are nevoie de grija şi măiestria aplicatorului.

Spaţii care reflectă stilul personal şi care fascinează prin grija detaliilor. Semnează farmecul mediilor rafinate cu un stil unic şi inconfundabil. Atmosferele preţioase şi vibrante, cu efect şanjant, lucios, metalizat şi sidefiu dăruiesc dinamism unui interior extrem de contemporan.

Cromatica miilor de culori pot da formă ideilor designului modern ce personalizează ambientele, studiate în cele mai mici detalii, cu un stil rafinat, contemporan şi fără timp.

Ai incredere in echipa DecorColor! www.decorcolor.ro / +40 742 033 009 sau scrie-ne pe e-mail: info@decorcolor.ro

Top