1. Decorare

Decorare, cuvant derivat din frantuzescul  décorere, care inseamna: a împodobi o clădire, o cameră etc. cu diverse obiecte, ornamente, zugrăveli etc., destinate să le înfrumusețeze. (sursa – dex.ro)

Este ceea ce imi place sa fac cel mai mult, sa dau culoare tavanelor si peretilor, sa personalizez anumite ambiente dandu-le frumusete si candoare. Insa timpul ramane provocarea tuturor si mai ales atunci cand vine vorba despre decorarea propriei case. Apar inevitabil intrebari de genul: cum sa decorez? de unde sa imi cumpar materialele? care sunt cele mai bune? cu cine sau cui ma adresez pentru o amenajare si o executie? cum sa le alegi? ce culori se potrivesc? care au un stil fresh sau unul de baroc contemporan? unul rustic sau unul minimalist? foarte feminin si floral sau masculin, simplu, auster?

Ar fi mai simplu cand abia ti-ai cumparat casa sau cand doresti o schimbare semnificativa pentru casa pe care o ai deja, sa ne dai un telefon. Putem sa iti dam o mana de ajutor in sensul ca iti putem face propuneri eventual realizam la cerere randari 3d in felul acesta poti vedea dinainte imaginea virtuala a casei tale! Vedem spatiul si iti facem un buget in functie de gradul de complexitate pe care il vrei, asiguram furnizarea materialelor de calitate si o executie impecabila.

Propunere apartament Ramnicu Valcea. Proiect realizat de Arhitectul Radu Susanu.

2.  Cum decoram?

Facem un calcul la inceput si nu trebuie sa va ocupati de nimic. Bugetul il stabilim la inceput si il respectam. Nu va vor aparea alte cheltuieli cat timp nu solicitati lucrari suplimentare.

   Putem sa achizitionam si sa executam totul personalizat pentru o casa noua si nu numai:

  • perdele, draperii, galerii
  • corpuri de iluminat
  • mochete
  • profile decorative (ipsos, poliuretan, polistiren)
  • decorare pereti – pictura murala pentru camera de copii, tapet, vopsele decorative, diverse tipuri de pereti structurati
  • practic orice tine de amenajare sau decorare – luam casa goala si putem sa o decoram in cel mai mic detaliu.

3.  Simplu – 3 pasi

1. Vedem spatiul si discutam despre dorintele tale despre cum visezi sa arate casa ta.
2. Stabilim bugetul si termenul de executie (poate fi de o zi / o saptamana / o luna – in functie de complexitate). In aceasta etapa stabilim ce materiale vom folosi, stabilm cantitati, costuri/mp si alte detalii. Tu hotarasti ce ai nevoie.
3.  Apoi urmeaza executia lucrarii, aceasta poate dura cateva zile sau cateva saptamani, depinde de cat de complexa este lucrarea.